Събота, 27 Юли 2024

Кривия се скара и с Гонзо и Ясен, гонят го от "Левски"

Печат Е-мейл
30 Ноември 2010

Александър Александров-КривияДните на Александър Александров-Кривия в „Левски" са преброени, разбра се от сигурни източници. Ветеранът в състава на „сините" неотдавна се скара с Христо Йовов, а сега влезе в конфликт и с Георги Иванов и Ясен Петров. Спортният директор и треньорът вече вдигнали ръце от Кривия, който дори настройвал част от съотборниците си срещу тях.

„Само вижте Сашо как се държи в последните мачове и ще ви стане ясно, че са скарани с Гонзо и Ясен", заявиха от „Герена".

Първото нещо, което се наби на очи, бе словесната престрелка, разиграла се между Кривия и Петров по време на мача от турнира за Купата на България срещу Банско, спечелен с 3:1 от „сините".

Треньорът направи забележка на халфа около 15-ата минута, когато играта на отбора му не вървеше. От тъчлинията Ясен посъветва Александров да бъде по-прецизен в центриранията, тъй като имаше две неточни изпълнения преди този момент. В отговор Александров гневно подхвърли - „Стига си ми правил забележка за центриранията, бе!"

По-късно Кривия бе заменен от Лъчезар Балтанов, а при напускането си на терена не се поздрави с Ясен Петров. Същата беше картинката и в съботното гостуване на Монтана, спечелено от „Левски" с 3:0.

Дуетът Георги Иванов - Ясен Петров е категоричен, че Александров е ненужен на „Герена".

източник: Шоу

Прочита: 3346

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.