Понеделник, 04 Декември 2023

Хелън Хънт с рокля евтинджос

Печат Е-мейл
04 Март 2013

Хелън ХънтНай-голямата модна изненада във вечерта на оскарите поднесе Хелън Хънт. Номинираната за най-добра женска роля актриса се появи на червения килим в синя рокля на масовия бранд Н&М. Само бижутата й бяха бляскави -познавачи ги оцениха на 700 хиляди долара.

Хелън обяви пред водещия Райън Сикрест, че тоалетът й бил избор на дъщеря й. Освен това самата тя имала„екологични причини" да се облече толкова евтинджос.

„Роклята е красива, а е и в тон със зелената идея за опазване на околната среда, тъй като я имам от години", сподели звездата.

Хънт работи с организацията „Глобъл Грийн", която се бори с изменението на климата и насърчава носенето на вече използвани дрехи, припомнят запознати.

източник: Уикенд

Прочита: 2908

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.