Събота, 27 Юли 2024

Звезда номер 1 в "Левски" на "сухо" заради член гигант

Печат Е-мейл
12 Август 2010

Гара ДембелеЧернокожият Гара Дембеле закъса за секс в София

Чернокожият голмайстор на "Левски" Гара Дембеле е най-актуалната футболна звезда не само на .Терена", но и в цялата „А" група. Засега обаче не успява да осребри славата си в леглото.

Негърът предизвика фурор само след шест мача за „Левски", в които наниза 9 попадения, а най-ценен е голът му срещу вечния враг ЦСКА. Въпреки това обаче Гара е преследван от голям карък в свалките - нито едно от момичета, с които флиртува, не желае да си легне с него.

Съотборниците на Дембеле в „Левски" казват не на майтап, че Гара си пати от прекалено големия размер. Още преди година, когато Коко Динев доведе тъмнокожия в „Локомотив" (Пловдив), из града на тепетата се разнесе, че Дембеле притежава 25-сантиметров гигантски член. Последваха признания на пловдивски „златотърсачки", че е истински кошмар да спиш с атлетичния Дембеле.

Това явно е стигнало до ушите и на софиянки, тъй като нито една от тях не иска да рискува и да провери мъжкото достойнство на 24-годишния голаджия.

Не е изключено и скандален епизод от миналото на головата машина да е стреснало златотърсачките от София.

Преди четири лета Гара Дембеле бе арестуван в Рим след като бе заподозрян в изнасилване на американска студентка. Младият футболист прекара няколко дни в затвора, преди разследването да установи, че той не е изнасилвал американката.

Заради инцидента обаче бе провален трансферът на Дембеле в италианския футболен гранд „Лацио". "Тази афера омърси името ми и попречи на развитието на футболната ми кариера. Момичето бях виждал само веднъж. Целта й е била застрахователна измама, затова ме е натопила. Застраховката й в САЩ е щяла да й донесе много пари при случай на изнасилване", спомня си Гара Дембеле.

източник: Уикенд

Прочита: 3713

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.