Четвъртък, 29 Февруари 2024

Български политик спа в гей хотел в Берлин

Печат Е-мейл
06 Май 2010

Божидар ТомалевскиЛидерът на партия „Другата България” Божидар Томалевски беше засечен в гей хотел в Берлин. Без да подозира за имиджа му, един от най-известните и богати емигранти и видни плейбои си наел стая в хотел „Аксел” в немската столица, а на сутринта с потрес разбрал, че е попаднал на неправилното място. Из хотела пребивавали предимно хора със видимо силно „лява” ориентация.

Въпреки всичко Божидар Томалевски останал доволен от луксозното място за нощувки, чиято лента неотдавна прерязал лично кметът на Берлин Клаус Воверай, който не крие своята хомоориентация.

При връзка с Томалевски по телефона, за да се разбере да не би да е „минал на другия бряг”, той отговори през смях: „Резервирах си стая в този хотел по препоръка на приятели. Не знаех какъв му е имиджът и какви хора има в него. Е, случва се човек да „погледне” наляво, не е лошо, ако остане там”...

източник: Шоу
Прочита: 3368

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.