Сряда, 22 Май 2024

Вихра живее на помощи

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

ВихраВихра съвсем го е закъсала. Отчаяната съпруга не може да си намери работа и вече изнемогва в покриването на сметките си, научи „Уикенд".

След като бе изритана от „Споделено с" и ТВ 7, бившият й мъж Иван Христов й взе луксозния джип и й намали издръжката. Положението на Вихра било толкова драматично, че тя вече обмисляла да се запише в Бюрото по труда, споделят запознати.

Поне щяла да получава помощи като безработна.

Вихра обаче се притеснявала, че всички ще разберат окаяното й състояние и отново ще стартират злобните коментари за нея. Затова засега се задоволявала с мизерните пари, които й отпускал „опосумът" Иван, за да гледа дъщеря им Ава. С дребни суми й помагал и любовникът й - режисьорът от БНТ Милан Кузов. Вихра взимала пари в заем и от най-добрия си приятел, редактора на предаването „Съдебен спор" Жоро Игнатов.

източник: Уикенд

Прочита: 4547

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.