Събота, 27 Юли 2024

Вихра се връща при Иван

Печат Е-мейл
19 Септември 2012

ВихраВихра се връща при Иван, научи "ШОУ" от близки до бившата "отчаяна съпруга"!

След като се задържа на стола като водеща в "Споделено с..." по TV7 едва 240 дни или само 8 месеца, Вихра беше изпратена по живо - по здраво от новите си продуценти, за да се върне там, откъдето преди това си бе тръгнала с гръм, трясък и поредица от скандали... обратно в Нова тв.

По-интересното в случая обаче е, че се връща не само в "старата" телевизия, но и при вече бившия си съпруг - Иван Христов.

Идеята на продуцентите на "Станция Нова" било Вихра да смени Жени Калканджиева, която "не се справяла" с ролята си на водеща. "Красавицата може и да е брилянтна на подиума, но не и в стола на водеща", бил коментарът на Иван пред колеги.

Говори се, че развоят на събитията дошъл след изрично настояване от страна на бившия мъж на синеоката екс "отчаяна съпруга". Защо? Много просто. За да може обратно да я привлече в екипа на собственото си предаване. Първоначално темпераментната Вихра не разбрала мотивите му и го обвинила, че иска тотално да я съсипе, като я остави и без работа.

Впоследствие обаче "загряла" накъде духат ветровете. Явно в името на бизнес интереса си Иван е готов на всичко - дори да върне Вихра като водеща с риск от нови грандиозни скандали между нея и сегашната му половинка (бивша приятелка на Вихра, б.а.) Ирина Тенчева, която също води своя рубрика в предаването. Дали обаче плановете на Иван ще се увенчаят с успех, съвсем скоро ще стане ясно. Когато Вихра обяви крайното си решение - дали ще се върне в Нова, или не.

Към момента няма официално потвърждение от страна на Нова тв за връщането на "отчаяната съпруга" като воде- ща. По коридорите на медията обаче упорито се носят слухове, че именно Вихра ще е новата водеща на новия проект на Нова "Събуди се" - предаване, което Цветанка Ризова трябваше да води, но изненадващо бе позорно уволнена заради... "нелоялност към медията"?!

Потърсена за коментар от "ШОУ", бившата (а може би и бъдеща) тв партньорка на Вихра - Мая Савова, засега също мълчи по въпроса... Мълчанието обаче, както знаем, понякога е форма на съгласие.

Кали: Няма да ми липсва

Фолкпевицата Кали, която е новата водеща на предаването „Споделено с..." по TV7, заяви, че "старата водеща" Вихра няма да й липсва. "Аз съм виждала Вихра два или три пъти на живо. С добри впечатления съм от нея, ако въобще може да се добие представа за един човек от кратка среща. Аз не съм гледала предаването с Вихра. Така че на практика тя няма да ми липсва, но може би ще липсва на голяма част от аудиторията."

източник: Шоу

Прочита: 5202

Коментари (12)

...
Вън Ирина, само Вихра искаме да гледаме. Нова, разкарайте Ирина от екран погнуси целия народ с креватните си умения.
123456 , 21 септември 2012 11:01
...
Ако Иван махне Ирина от екран, ще и види истинското лице и ще му просветне защо е тя с него и колко струва нейната любов към него. Иване, направи го за да видиш истината. Разкарай Ирина от телевизиите всичките и ще видиш дали ще те обича толкова много и толкова истински както твърди.Освен това тя не е никакъв професионалист....погледни реалноста.затова е с теб за да се развива професионално защото никой не я иска понеже е некадърна. Да видиш как ще заприпка при бащата на децата си. Направи го в името на АВА, виж истината каква е, заради АВА го направи макар и да не се събереш повече с майка и.
123456 , 21 септември 2012 11:11
...
Ако Иван върне Вихра ще ми падне много в очите.Тя не може да бъде никакъв водещ.Само кудкудяка и се хили глупаво.Ирина е много по добра като водеща пък и е по готина.И хайде не пишете глупости че никой не понася Ирина.ВИХРА ВЪН
az , 21 септември 2012 11:49
...
Точно така, ще ти падне в очите 1л. единствено число. Направете така , че да гледаме отново "Станция нова", с приятни чувства а не с погнуса. А Ирина е по- добра водеща, но само вкъщи в кревата и в кухнята и на кожения микрофон, защото Вихра е по- готина и забавна.Ирина я понасят само майка и, брат и братовчед и и Иван, затова е по-добре да си остане вкъщи да си гледа децата,ако искат да им гледаме предаванията.
neeee , 21 септември 2012 12:41
...
ОООО пак ли Вихра ще се блещи от Нова беееТВ 7 едва 6 месеца я изтраяха.Иванчо-автогоооооол
сонче , 21 септември 2012 13:26
...
ха-ха-ха, Иван вече си вкара автогола никой не ги гледа.Само дето още не се е усетил, но като падне на земята да видим с какво ще храни любовта на своя живот и нейните деца.
neeee , 21 септември 2012 13:54
...
Кой/коя/ си ти дето искаш да гледаш Вихра Аз пък не искам така че си я вземи у вас и си я гледай
неси , 22 септември 2012 02:00
...
Ние на искаме да гледаме Вихра у нас, а на ЕКРАН. НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ ИРИНА ТЕНЧЕВА САРАЧИНОВА ХРИСТОВА.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМЕ ДА Я ГЛЕДАМ МАХНЕТЕ Я РЕЙТИНГА ЩЕ ВИ ПАДНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Койчо , 24 септември 2012 13:08
...
Не говорете от името на цяла България Попрегледайте мненията за Вихра и тогава апелирайте!
зани , 24 септември 2012 13:52
...
Вихра има един единствен аналог сред водещите по държание и остроумие и това е Къци вапцаров
те , 24 септември 2012 21:27
...
Големи палячовци сте тук. Предполагам, че писарущките на Вихра са част от фейсбук реалността й... smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif Вихра е провинциална и изкуствена, дървена и претенциозна. Откакто се почувства самостоятелна започнада показва същността си с намеци и твърдеци към хора, които допреди месец възхваляваше. Вихра е долнопробна курва, която бръмчи по сметка и цялото й преместване от Халманли до София е низ от телевизионерски кревати все на женени мъже. Вихра е "довиждане"и осъзнавайки това се хвана за горкото си дете - да го развява по медиите и сайтовете. Не я очаква нищо хубаво. Още по-малко някой в Нова телевизия
псевдо фен , 24 септември 2012 22:39
...
Вихра не става за водеща .Нека да намери нещо дето и се удава.Не е изключено да почне в някоя тв но отново ще се провали с гръм и трясък а пък после болиииииииии..
рада , 27 септември 2012 18:36

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.