Четвъртък, 23 Май 2024

Вихра и Ава гладуват без издръжка

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

Вихра и АваВихра мизерства като самотна майка и се чуди как да свърже двата края, алармират нейни близки. Водещата се скъсва от работа, за да изкарва пари за прехраната на щерка си Ава, но въпреки това трудно поддържа сама цялото домакинство, а за екстри пътк въобще не можеи да помисли.

Отчаяната съпруга не може да се оправи с парите, защото плаща сама за всичко. Тя храни и облича щерка си Ава, а отделно плаща за частни езикови уроци и школи, които посещава детето. Положението на Вихра обаче ставало все по-тежко и тя дори се замисляла дали да не спре част от уроците на дъщеря си, за да скрепи семейния бюджет.

Според запознати Вихра не взимала малко пари, но пък те не й стигали, за да осигури стандарта, с който Ава е свикнала. Водещата се терзаела, че детето ще трябва да свикне с мизерията и обвинявала бившия си мъж Иван. Причината е, че той спрял да плаща издръжка и съвсем е забравил, че е баща.

За сметка на това опосумът се грижел отлично за двете деца на любовницата си Ирина Сарачинова.Той ги приюти в дома си заедно с новата си изгора и угажда на всяка тяхна прищявка.

Според близки до Вихра обаче тя въобще не се жалвала от положението си и нямала никакво намерение да проси пари от бившия си. Водещата на „Споделено" по TV7 живеела скромно и всячески се стараела да спестява на дъщеря си Ава неприятни емоции и семейни панаири.

източник: Уикенд

Прочита: 4285

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.