Събота, 27 Юли 2024

Иван взима детето на Вихра

Печат Е-мейл
05 Септември 2011

Иван и ВихраОчертава се люта съдебна битка между Вихра и прелюбодееца Иван! След чутовния скандал с изневярата на „опосума" с „най-добрата майка" Ирина Сарачинова „отчаяната съпруга" се готви да подаде молба за разтрогване на брака им.

Двамата се ожениха официално само преди година, след като цяло десетилетие живяха на семейни начала. Сега обаче Вихра горчиво съжалява, че не е натиснала водешия за сватба още в началото на връзката им. Ако бе постъпила така, днес щеше да има пълно право да поиска половината от богатството му. Според закона точно десет години брак са необходими, за да може съпругата да изявява подобни претенции.

Вихра обаче има право да настоява за попечителство над детето й от Иван и съответно за солидна издръжка. Тя е убедена, че 6-годишната Ава ще остане изцяло на нейните грижи. В момента таткото гледа хлапетата на любовницата си Ирина, а своята собствена дъщеря вижда по-рядко. Съвсем различни обаче са плановете му за бъдещето.

„Опосумът" е решен да предяви иск за родителски права и вярва, че има шансове да ги получи, твърдят запознати. Ава до скоро се отглеждаше от неговата майка Сашка и Иван смята, че лесно ще докаже, че Вихра не е добър родител. Освен това тя е твърде заета с работата си, а и доходите й са далеч по-ниски от неговите. Той може да предложи по-добри условия за живот на Ава, а това е железен аргумент в съда. Вихра пък била готова да контрира като припомни, че Иван има условна присъда за шофиране в нетрезво състояние и причиняване на катастрофа.

Междувременно Вихра бе заснета от папараците с Ава из столицата. Кадрите ясно показват как се е отразил скандалът на измамената от мъжа си млада дама. От нерви покрай разлъката си с Иван Вихра е загубила доста килограми и е слаба до неузнаваемост.

източник: Уикенд

Прочита: 4197

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.