Понеделник, 27 Май 2024

Гала иска 10 500 лв. заплата

Печат Е-мейл
14 Април 2011

ГалаПлевенчанката Гала през изминалата седмица е поставила ултиматум пред ръководството на Нова тв - или да й повишат заплатата с 30%, или тя ще напусне медията. Водещата е окуражена за претенциите си поради факта, че преди три седмици предаването "Денят е прекрасен" падна от екрана бТВ, съобщи Lifestyle.bg

Госпожа "На кафе" се хвалела, че заслугата за свалянето на Ива Дойчинова и Мавриков от ефир са нейна и на екипа й.

Гала смятала, че заради особените си заслуги към Нова заслужава реални облаги, изразяващи се в допълнителни финикийски знаци.

Напористата водеща получава понастоящем 8000 лв. и заедно с това ползва куп безплатни екстри, но сега иска 10 500 лв. Това е колосална сума, срещу която се подписват много малко хора в телевизията.

Гала обаче не спира с претенциите си и лази по нервите на началниците си, като съвсем сериозно си вярва, че заплахите й за напускане при неспазване на условията й ще ги поставят на колене.

Прочита: 5545

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.