Събота, 27 Юли 2024

Холи Бери отказва прошка на колега

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

Холи Бери и Робърт Дауни-джуниърХоли Бери все още не е простила на колегата си Робърт Дауни-джуниър заради нелеп инцидент. Двамата се снимаха заедно във филма от 2003 година „Готика" и по време на работата им по него чернокожата носителка на „Оскар" пострада сериозно.

При една от каскадите в продукцията Робърт хвана ръката на партньорката си не както трябва и я счупи. Заради злополуката Холи трябваше да снима лентата с гипс и да ходи на рехабилитация няколко месеца.

Бери и до днес не е простила на Робърт, защото смята, че той не се е разкаял достатъчно за грешката си. Мулатката иска по-искрено извинение от негова страна.

„Той дори не й изпрати цветя след инцидента, въпреки че всичко се случи заради собствената му небрежност. Ето защо тя не иска да говори с него", обяснява запознат с конфликта между звездите. Самият Робърт Дауни-джуниър си призна преди години, че счупването на Хали е по негова вина и заяви, че съжалява. Той обаче така и не поднесе лично извиненията си на своята жертва.

източник: Уикенд

Прочита: 2835

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.