Вторник, 23 Юли 2024

Съпругата на Юксел му кръшка с рекламен бос

Печат Е-мейл
18 Октомври 2009

Максим БехарБонка изневерявала с Максим Бехар

Съпругата на Юксел Кадриев, Бонка, въртяла греховна любов с виден рекламен бос. Ставало дума за Максим Бехар, бивш зам. главен редактор на вестник "Стандарт" и настоящ шеф на пиар агенцията "МЗ Комюникейшън". Както е известно, в момента Юксел е в развод с официалната си половинка. В медийни публикации се твърдеше, че виновник за разпада на семейството е популярният водещ от Би Ти Ви, който тънел в дългове и не можел да подсигури стандарта на фамилията. Бруталната истина е, че съпругата Бонка изневерява на Кадриев с Максим Бехар!
"На Юксел му е много тъжно и обидно от цялата ситуация, още повече че майката на Бонка излезе по вестниците и го нарече „селянин". Той обаче мълчи мъжки и никога не би си позволил да нарани Бонка, като извади на бял свят прегрешението й", разкриват колеги на новинаря от Би Ти Ви.

източник: Галерия

Прочита: 6342

Коментари (3)

...
Това са пълни глупости, четох някъде Бехар да казва, че дори не е виждал тази жена....
Мирела , 26 октомври 2009 00:25
:)
Кофти работа, дори не предпологам кой може да напише този абсурд, но е аз не познавам тази жена дори, не съм я виждал и не знам коя е. Можеше някой да се обади да ме попита поне...
Максим Бехар , 27 октомври 2009 22:18
...
Тая Бонка, много палава бре...smilies/grin.gif Тоя-ония, яко ги върти. Да взема и аз да се запозная с нея, нищо чудно да ми излезе късметаsmilies/cheesy.gif
>( , 18 ноември 2009 07:08

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.