Вторник, 23 Юли 2024

Юксел се върна на екран, иска да отнеме детето на Бонка

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Юксел КадриевВодещият на централната новинарска емисия на bTV Юксел Кадриев се върна на екран в понеделник вечер след поредната операция от дискова херния.

Същия ден мина и първото заседание по делото, което Кадриев води срещу съпругата си Бонка. Тв водещият се съмнявал в родителските възможности на бившата си жена и смятал, че тя не гледа детето добре. Дори настоявал Бонка да не вижда Габриела изобщо!

„Няма да говоря с медии, докато не мине делото", каза за „ШОУ" пък оперната певица.

Според нейни близки тя се притеснява, че всяка дума, която каже, може да бъде използвана срещу нея.

Очертава се дълъг и тежък процес между Юксел и Бонка, тъй като обвиненията са много и са взаимни, твърдят адвокати от Софийския районен съд. Тъй като делото се гледа при закрити врата, повече информация не е изнесена. Следващото заседание ще е през юни.

източник: Шоу

Прочита: 3305

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.