Събота, 27 Юли 2024

Любимецът на „Господари на ефира“ се завърна

Печат Е-мейл
04 Март 2013

Николай КолевТелевизионният водещ Николай Колев, който бе сред най-честите гости на комедийното шоу „Господари на ефира", се завърна на малкия екран.

Ники е автор и водещ на предаване, което върви всеки ден от 13, 30 часа в ефира на „Евроком" от месец насам. В него звездата на БНТ от 70-те години на миналия век нищи злободневни теми и кани актуални гости, които коментират най-пиперливите събития от деня. Верни на чара му останали почти всички баби от територията на страната* които могат да си позволят кабеларка. Те усилено щракали каналите, за да се любуват на красотата и сладкодумието му.

В последните няколко години Николай Колев се бе покрил в родното си Дряново, далеч от светската шумотевица. Той правеше репортажиза БНТ от района на Велико Търново и Габрово, като същевременно се грижеше за 90-годишната си майка.

„Мама живна покрай мен. Пъргава е и енергична. Сама настоя да дойда в София, защото вече е по-добре. Чуваме се по телефона няколко пъти на ден и така я контролирам", разказва Колев.

източник: Уикенд

Прочита: 4059

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.