Събота, 27 Юли 2024

Мара Отварачката остана без бентли

Печат Е-мейл
25 Ноември 2011

Мара ОтварачкатаСлабите ангели на фолкдивата Мария, изкушили я да преспи с националния вратар Николай Михайлов, й излязоха прескъпо. Изневярата бе разкрита от съпруга на певицата Димитър Андонов и той намери начин да си отмъсти.

Рогоносецът вече е обявил за продан скъпото бентли, с което невярната му половинка гордо развяваше гривата си из България. А известна софийска правна кантора се е заела с бракоразводното дело на семейство Андонови.

Още преди 3 седмици се разкри в подробности кога и къде чалга звездата е нарушила седмата божа заповед „Не прелюбодействай". А когато написахме и че е била изритана от семейното огнище от съпруга си, Мара Отварачката подви опашка и събра кураж да признае публично как от 7 месеца не деляла едно легло с благоверния си. А с негов заместник, но за него - след малко...

Лилаво-синьото ултрафешън бентли от две седмици е обявено за продажба чрез специализиран сайт в интернет. Баровската кола се води на името на Димитър Андонов, но в последните месеци с нея освен палавата му жена, из София фучал и първият приятел на любовника й Ники Михайлов - Емилиян. Той въртял волана под прикритието на личен шофьор на пайнерката.

Като всяка аванта и тази на Мара един ден свършила, а като всеки мъж, ползван за дойна кравичка, и на Митко най-сетне му е дошъл акълът. Синът на бившия кмет на Благоевград Кирил Андонов иззел ключовете на лимузината от жена си и сега усилено търси купувач. Усилено, тъй като покрай личната си фолкпевица банковите му авоари са доближили застрашително червения минимум.

Изгладнял почти като косоварска мишка, Митко е обявил бентлито за 100 хиляди лева, като бил готов и да намали цената, само и само по-бързо да си възвърне част от парите, прахосани по алчната Мария.

Ако са верни слуховете, които обикалят софийския чалга елит, за пет години семеен живот Отварачката е струвала на мъжа си към 2 млн. Евро - коли, маркови дрехи, скъпи часовници, апартаменти, екскурзии до екзотични острови или пък воаяжи до Сен Тропе, по време на които на Андонов-младши му никнат еленски рога...

Бентлито иначе бъка от екстри, сякаш е било предназначено за холивудска мегазвезда, а не за проинциална чалга певица. Лимузината е автоматик, с жълтеникав кожен салон, надуваеми и подгряващи електрически седалки с памет, мултифункционален кожен волан, бленда против заслепяване, сензори за дъжд, автопилот, навигация, парктроник, двузонен климатроник.

Миналата седмица, освен че изплю камъчето за развода си с Андонов, Мара не се притесни да признае и още нещо: че вече е дала сърцето си на друг. Жална му майка! И той ще остане гол като пушка.

Все по-упорито се шушука, че бъдещият фалирал млад богаташ е синът на Добромир Гущеров

Кристиян. Наследникът на бившия депутат има огромен опит с фолкпевици. Първата му е Алисия, за известността на която момъкът има немалък финансов принос. Гущеров-младши изпробва и Малина, която може да му бъде майка.

От баща си младият тузар наследи бизнес с хотели. Върви слух, че навремето тейко му, депутат от 40-ото Народно събрание, стартирал бизнеса си с безлихвен заем, който му позволил да натрупа около 1 100 000 лева чиста печалба.

източник: Уикенд

Прочита: 5993

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.