Сряда, 08 Май 2024

Аня Пенчева закъса с очите

Печат Е-мейл
09 Март 2010

Аня ПенчеваАня Пенчева сериозно е закъсала със зрението си. Открай време е известно, че талантливата актриса недовижда, но в последно време проблемът зачестил.

Основната причина за влошаване зрението на 52-годишната дама била натовареността й в театъра, където тя всекидневно е подложена на силно заслепяване от лампи и прожектори, четейки ситен сценарий.
„Нося 5 диоптъра и на двете очи, усещам как в последно време и очилата не ми помагат, за да си уча ролите!", жали се Аня. Тя предполага, че е напълно възможно да трябва да „качи" диоптъра, тъй като в момента се напряга допълнително, за да вижда, а от това пък я заболява главата.

източник: Контра

Прочита: 3658

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.