Вторник, 21 Май 2024

Гъмзата вече не чува

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Йордан ЙончевСериозни проблеми със слуха измъчват Йордан Йончев – Гъмзата, стана ясно в едно от последните издания на „Шоуто на Слави", което бе посветено на случващото се зад кадър по време на предаването.

От разговор между Слави и Гъмзата става ясно, че тромпетистът има проблеми с едното ухо. Оказа се, че той е оглушал преди няколко седмици и все още не чувал добре. Усещал само вибрации. Поради проблема си музикантът Йончев е преустановил клубните си участия из страната и спазвал лекарските препоръки да се усамотява в тихи помещения, където да се пази от голям шум.

В последната година видинчанинът се изявява като самостоятелен фолкизпълнител и обикаля с тромпета си дискотеките из страната. Най-вероятно денонощното надуване на инструмента му е дошло в повече, коментират запознати.

източник: Шоу

Прочита: 3436

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.