Понеделник, 04 Декември 2023

Странни присъди

Печат Е-мейл
28 Февруари 2012

 Мъжете не са позволени

Когато една жена подлудила съседите си с бурния си сексуален живот, един съдия решил да предприеме директни мерки за решаването на проблема.

28-годишната Натали Джентъл от Плимут получила забрана вечер да кани мъже в дома си с изключение на братята й и службите за спешна помощ. Освен това й е забранено да е в нетрезво състояние на обществени места и да танцува на пилон или в скута на мъже.

Благотворителен капан

Група тийнейджъри, които измамили своите съседи да спонсорират несъществуващ благотворителен маратон, получили подобаващо наказание от местната полиция.

Вместо да бъдат съдени за измама, 17-годишните младежи били принудени да пробягат цели 16 километра (разстоянието, посочено в измисления маратон).

Ресторантска забрана

Студент, който изконсумирал храна за хиляди лири, без да плаща сметките в различни ресторанти, получил забрана да яде в скъпи заведения в продължение на една година.

Съдия отсъдил Янис Нордс да не стъпва в шест от най-скъпите квартали на Лондон, където се намират и много луксозни ресторанти.

Карнавални костюми

Престъпници били принудени да направят костюми за карнавала "Нотинг Хил" като част от програмата за общественополезен труд за различни престъпления, включително за кражби и обири.

Други наказания за престъпниците включват работа в благотворителни магазини, грижи за животни във ферми и сервиране на обяд в клуб за възрастни хора.

Прочита: 3499

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.