Петък, 07 Май 2021

Юксел Кадриев се къноса

Печат Е-мейл
23 Февруари 2010

Юксел КадриевЮксел Кадриев е направил прошарената си коса гарвановочерна, забелязаха наблюдателни зрители на Би Ти Ви. Откакто преживя кошмарен развод, косите на новинаря започнали да побеляват още повече и той бил принуден да ги оцвети, за да не заприлича на старец.

Преди да се боядиса, Юки бил категоричен към фризьорите на телевизията, че държи препаратите, с които го третират, да са абсолютно безвредни, на естествена основа и да съдържат минимално количество химически вещества в състава си. В крайна сметка журналистът изненадал всички, като една сутрин се появил с гарваново черна коса.
„Нали е турчин, на тях им е в традициите да се къносват", коментират през смях колеги на новинаря от Би Ти Ви.

източник: Контра

Прочита: 2793

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.