Вторник, 05 Март 2024

7-те части от женското тяло, които влудяват мъжете

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

 

 Пластични операции, липосукции, масажи, диети - всичко това с единствена цел на нежната половинка, за да изглежда по-слаба и по-красива. А ето и седемте части от нейното тяло, които влудяват мъжете.

Косата - ароматът на косата и свежестта от шампоана, който усеща, приближавайки устните си към гривата на любимата, го кара да я целуне. Начинът, по който тя пада пред погледа му, събужда желанието у мъжа да я докосне и да я сложи зад ушите. А блясъкът го кара да прекара пръсти и да изпита удоволствие от мекотата.

Очите - в тях започва любовта, така се пее в песента. Очите на жената наистина са вълшебни, и то без значение от грима. Не смятайте, че за мъжете е важно дали вие сте гримирани, или не.

Кожата - тя е мека, нежна и го приканва да я докосва и целува. Кожата е една от причините мъжете да предпочитат да прекарат своите романтични моменти с жена, вместо с колекцията от филми за възрастни.

Раменете и женският врат - има нещо в раменете на жената и в нейния врат, пише БГНЕС. Това наистина е непреодолимо за мъжете, може би това е съвършенството, което ги привлича да се приближат, да докоснат с устни тези части и да усетят прекрасния аромат на женската кожа.

Пъпът - няма някое специално обяснение, след като и мъжете имат пъп. Може би това е така, защото жените по-добре го поддържат, а мъжете просто го харесват.

Формите - формата на гърба, леко движещият се ханш, дупето. Тези форми привличат мъжете и ги карат да сграбчат жената. За мъжете цялата форма на женското тяло просто ги кара да крещят: "Жена!"

Гърдите - въпреки че и гърдите влизат във формите на женското тяло, за всеки мъж те са нещо свято, което не може да се сравни с нито една друга част от женското тяло. Искат да ги гледат, да ги докосват с ръце, с устни и да изпитват удоволствие. Няма значение големината им, самата мисъл, че жените имат гърди, ги влудява.

Прочита: 3592

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.