Петък, 22 Септември 2023

Стилиян остана без коса

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Стилиян ПетровАгресивните химиотерапии, при които в организма му се вливат всевъзможни препарати, оставиха без коса капитана на националния отбор Стилиян Петров. В началото на седмицата лекуващият се от левкемия футболист се появи на благотворителния мач в негова подкрепа в Хейлсоуен, предградие на Бирмингам, за пръв път от седем месеца, откакто бе открита болестта му.

Въпреки че не се раздели нито за миг с неизменната си усмивка, видът на Петров издаде, че процедурите в онкологичната клиника в Лондон не се отразяват добре на външния му вид. Блондинът, върху чиято глава доскоро се усукваха къдрици, вече е с гола глава. За да я прикрие, Петров бе нахлупил бейзболна шапка.

Лекарите му предложили перука, но халфът на „Астън Вила" отказал и предпочел да се появи в този вид. „Косата му опада още след първите химиотерапии, но скоро след това поникна. Даже през лятото, когато се появи на рождения си ден в клубната база на „Вила", бе точно покарала, макар и оредяла. Сега обаче има коса само тук-там и предпочита да се бръсне гола глава", признават от обкръжението на национала.

Тези дни стана ясно, че Стенли вероятно повече няма да играе футбол. На „Вила Парк" ще му предложат работа в школата на клуба.

източник: Уикенд

Прочита: 4741

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.