Събота, 27 Юли 2024

Митьо Пищова и дупнишката Мадона Сашка Васева избраха "Мис Блондинка 2011"

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 Чаровната пловдивчанка Златина Танева грабна короната на шоу конкурса "Мис Блондинка 2011", който се проведе в бар Escape. Русокоската отвя конкуренцията в шоу конкурса не само заради чара си, а и благодарение на артистичните си умения. Пред зрителите тя демонстрира отлична акробатична техника, като по едно време дори полетя във въздуха като птичка. Победителката спечели ваучер за 200 лева от бар Escape, 50% отстъпка от фирмения магазин на дизайнерката Виргиния Зравкова, вино и участие в клипа на Митьо Пищова и Faked Stars Productions "Искам да се стрелкаме".

Златина пребори седемте си конкурентки, като се представи най-добре в трите състезателни кръга. В първия момичетата демонстрираха стройни тела по бански костюми.

Във втория трябваше да покажат имат или нямат акъл в главите. За целта водещият на събитието Антон Христов задаваше подвеждащи въпроси на участничките от типа какво означава думата армин. За щастие мацката знаеше, че това е "така да бъде" и отсрами блондинското безакълно общество.

В третия кръг перхидролките трябваше да се покажат в най-артистичната си светлина. Едни танцуваха, други пяха, а трети ушиха на бързо ефирна рокличка пред очите на всички в заведението, четвърти засвириха на флейта.

Русите момичета бяха оценявани от ВИП жури, председатели на което бяха култовият образ Митьо Пищова и дупнишката Мадона Сашка Васева. Те оценяваха кандидатките за "Мис Блондинка" по десетобалната система. Макар че на Пищова не му се налагаше, тъй като още от началото издаде, че си има фаворитка - номер 6 Тереза Кънчева. Според него мацката имала най-малкото дупе и благодарение на точното си око преценил, че не тежи повече от 48 килограма.

Васева пък изпълни по две парчета между кръговете. На сцената в Escape тя никога не излизаше сама. Първо с нея се появи двойникът на Милко Калайджиев, а после пловдивското копие на Азис.

Прочита: 3437

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.