Вторник, 05 Март 2024

Набедиха Мисис България за сводница

Печат Е-мейл
05 Юли 2011

Мариана МариноваМисис България 2007 Мариана Маринова, която беше набедена, че предлага момичетата от конкурса "Мис Силикон" на богати господа, отрече грозния слух. "Не се занимавам със сводничество", заяви тя.

 

Блондинката организира от три години надпреварата за "тунинговани" хубавици, но конкурентите й се опитвали да я изкарат, че развращава участничките. "Целият организационен екип и лично аз не се занимаваме със сводничество. И всякакви спекулации по този повод са лъжа! Няколко човека, сред които и Митьо Пищова, предлагат момичета от мое име и разказват, че те правят конкурса, а това не е така.

 

Държа на този конкурс, защото първа го направих", заяви Маринова.

 

Митьо, който също претендира, че държи патента на състезанието за красавици, "барнати" от пластични хирурзи, обяснява, че объркването дошло от регистрираните марки. Конкурсът на Мариана се казвал "Мис Силикон", а неговият - "Мис Силикон България". "Дори знакът на патента ни е различен - моите цици са много по-големи от нейните, има разлика и в цветовете му. Не се занимавам с нейните момичета, защото имам много повече", обяснява Пищова.

източник: Шоу

Прочита: 2963

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.