Събота, 27 Юли 2024

Гергана Райчевска: Oбещаха ми титлата и се съгласих да участвам

Печат Е-мейл
15 Декември 2010

Гергана РайчевскаСериозен скандал с Miss Playmate 2010 Дорис Дилова се разрази броени дни след провеждането на конкурса на Playboy. Eдна от участничките в надпреварата - "Мис Силикон" Гергана Райчевска, обвини журито и организаторите в задкулисни игри, заявявайки, че се е съгласила да се включи в надпреварата, тъй като са й обещали предварително да спечели титлата.

 

"До последно знаех, че ще печеля. Час преди конкурса ми казаха, че ще съм първа, и в момента, когато обявиха името на Дорис, щях да припадна. Не знам дали някой е платил за успеха й, имаше хора, които бяха готови да дадат сериозна сума и за мен.

Не говоря за 10-20 хиляди лева, а за много повече. Не ги дадоха, просто защото ми казаха, че така или иначе ще спечеля", коментира Гергана Райчевска, цитирана от "168 часа".

Недоволство демонстрира и друга от участничките в конкурса Miss Playmate 2010 - Аделина Цветкова, която заяви, че е обидена от решението на журито и прекъсва договора си с Playboy.

Негативен бе и коментарът на Miss Playmate 2006 Николета Лозанова: "Това определено не прилича вече на елитен конкурс. Всеки може да получи награда. Вероятно гледахме последното му издание", прогнозира новата любов на Валери Божинов.

Самата Miss Playmate 2010 Дорис Дилова все още не е коментирала победата си.

Прочита: 6299

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.