Вторник, 18 Юни 2024

Златка Райкова: Благой, нещастнико, забрави ми телефона

Печат Е-мейл
02 Ноември 2009

Златка РайковаСексбомбата замени самбиста с 24-годишния бизнесмен Павел

Златка Райкова е в истинска война с бившия си Благой Иванов. Въпреки че двамата афишират, че са се разделили „по цивилизован начин", истината се оказа съвсем различна. Сексбомбата захапа леко ексгаджето си Златка с новия си приятел Павел в предаване на Нова телевизия, като заяви, че той „не е много известен".

Дни по-късно Златка вече отприщи агресията си. Повод за гнева й стана изявление на Благой пред светско списание. Там самбистът заявява, че е бил шута на Райкова, защото му било писнало от нея. Сега бил много по-доволен от другата Златка - Димитрова.
„Този нещастник съвсем ме изнервя! Ще го помоля чрез медиите да забрави телефона ми и да спре да ми звъни. Ако ви покажа какви есемеси ми праща, ще се хванете за главите. Уж е големият мъж, а плаче като някое кученце. Моли ме да се върна при него, но това просто няма да стане", отсече Златка Райкова.
Блондинката разказа, че един ден след поредния скандал си дала сметка, че няма бъдеще с Багата. Събрала му багажа и го изхвърлила. „Той се държи като дете, няма никакво развитие. Аз не мога постоянно да бъда възпитател. Нека си избива комплексите другаде", отсече Златка.
Междувременно клюката, че Райкова има ново гадже, намери потвърждение. В светското сп. „Блясък" бе публикувана снимка на красавицата с атлетичния Павел. Златка поддържала известно време паралелна връзка и с него, и с Благой. С 24-годишния Павел се запознали през лятото на плажа. Той има строителна фирма и върти бизнес с петрол.
Пред Нова телевизия Златка отрече да има ново гадже, фактите обаче сочат друго. Дали конкурсът в предаването „Станция Нова", което търси нов интимен приятел на блондинката, ще продължи, питат се в шоусредите.

източник: Уикенд

Прочита: 8404

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.