Понеделник, 27 Май 2024

Багата отиде на кино

Печат Е-мейл
07 Август 2012

Благой ИвановБлагой Иванов-Багата, който живее втори живот, след като преди няколко месеца бе намушкан с нож и изпадна в кома, вече тръгна на кино, съобщават очевидци пред "ШОУ".

Боецът е бил забелязан в 22.30 в четвъртък на филма "Ледена епоха 4" в столичния мол на "Стамболийски". Компания му правели две здрави момчета, твърдят очевидци.

Багата бил във видимо добро състояние, макар че накуцвал леко. Той изгледал филма с удоволствие и доста се забавлявал. "Вероятно посещението на кино, и то детско, е нещо като терапия за оздравяването на бореца", предположили зрители. Лекарите не разрешавали на Благой да гледа тежки драми и екшъни, препоръчвали му да се развлича с по-"леки" киноленти.

Според светски наблюдатели Иванов дори вече ходел и по нощни заведения, но в тях се застоявал съвсем за кратко и пиел само минерална вода.

Същевременно се говори, че по съвет на приятели Багата сега се лекувал със силни вещества, близки на анаболите. Те искали да го подготвят за бойни състезания до края на годината.

източник: Шоу

Прочита: 3456

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.