Понеделник, 11 Декември 2023

Багата проходи

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Благой Иванов-БагатаНовината, до която „Шоу" единствен се добра, е, че прободеният с нож Благой Иванов-Багата е проходил! ММА боецът бавно и мъчително е направил първите си стъпки след два месеца борба за живот.

Багата все още е в интензивното отделение на "Пирогов" и при него на свиждане допускат само майка му и приятелката му. Куп предани приятели на известния спортист се събират пред болницата всеки обяд, за да изчакат двете жени и да се осведомят за състоянието му. Според лекарите топ биткаджията се възстановява, не е засегната и паметта му. Проработили са и бъбреците му, но все още го държали на хемодиапиза, за да прочистват кръвта.

Адвокатката на задържания за покушението над него Даниел Стефанов-Дъмпела -Радост Караиванова, изказа предположение, че въпреки подобрението в здравословното състояние на Багата негови приятели можело да направят опит да отмъстят на клиента й физически, ако бъде променена мярката му за задържане, или пък да му се подхвърлят наркотици, за да бъде натопен в ново престъпление. Ефектната защитничка направи и намек, че бащата на Багат - служител на ГДБОП, влияел на следствието със служебното си положение.

Репортер на "Шоу" потърси адвоката на Благой Иванов - Екатерина Димитрова, за оментар на тези изказвания: "Ще подведем под наказателна отговорност изразилите подобни твърдения и онези, които ги тиражират в пресата. Те целят да се внуши на обществото, че разследването е опорочено, и човек неволно да почне да се пита кой точно е жертвата. Провежда се нарочна манипулация, че приятелите на Благой са пияници, нарко-дилъри и наркомани, че макар и изтъкнат спортист, и той може да е такъв. Но всички тези измислици няма как да променят фактите! А те са: няма съмне-ние за авторството на деянието, свидетелите са разпитани, никой не се е отказал от показанията си, а бащата на Благой нарочно страни от следствието и се интересува единствено от здравето на сина си", каза Екатерина Дими трова.

източник: Шоу

Прочита: 4716

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.