Сряда, 24 Юли 2024

Джина Стоева преследва Леонардо ди Каприо в Кан

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Джина СтоеваДжина Стоева сбъдна голямата си мечта и видя отблизо холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Изпълнителката на „Писано ни е" го причака на червения килим на престижния кинофорум в Кан. Само загражденията спряха фолкфурията да налети с целувки на актьора.  

„Бях се наредила на първия ред и успях да видя Леонардо буквално на сантиметри от себе си.

Толкова се развълнувах. Отвътре ми дойде желанието да прескоча огражденията и да го целуна, но не посмях", признава си родната звезда и допълва, че харесвала Леонардо не само като актьор, но и като мъж. „Целунах го, но на снимка на една фотоизложба, на която се натъкнах, докато се разхождах из улиците на Кан. Иначе във франция бях, i за да гостувам на сестра си", поясни Джина.

източник: Уикенд

Прочита: 3968

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.