Четвъртък, 18 Юли 2024

Пак война Кичка – Тони Димитрова

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

Кичка Бодурова и Тони ДимитроваВойната между Кичка Бодурова и Тони Димитрова продължава със същата нагорещеност, както и през лятото. Макар да няма никакъв повод за ново стълкновение между двете големи звезди, явно враждата им просто не ще да изтлее, излекувана от времето.

И двете фаворитки на романтичната публика носят в сърцето си Бургас. Бодурова е родена и израснала в него, а Димитрова живее от юношеските си години там и за нищо на света не го заменя за столицата. Наскоро Тони гостува в „Търси се" и без да цитира имена, сподели най-голямото си разочарование в шоубизнеса напоследък: „Една жена се опита наистина да направи големи глупости, но методите й са лъжи и гнусни приказки. Тя не е наясно със себе си. Получих нападки от нейни хора и това ме отби завинаги от фейсбука.

Явно има болни амбиции и не можа да преглътне мястото си в класацията на „Бургас и морето". Не й прави чест. Говори, че съм прецакала вота на хората, а аз дори не знам как се гласува. Никога не съм гласувала за моите поща и не съм карала никого". Едва ли е имало зрител, който да не разбере, че става въпрос за Кичка Бодурова. Нейната песен „Помниш ли, море" остана втора след „Ах, морето" в слушателския вот за най-любими песни в историята на конкурса „Бургас и морето", макар да водеше до финалната права.

Междувременно организаторът, бургаската община, удължи без предупреждение обявения срок за гласуване, преди да оповести резултатите, което се превърна в ябълка на раздора.

Кичка Бодурова сподели през есента, че си тръгва огорчена от задкулисни игри. Сега тя остава без коментар за възникналото напрежение. По традиция Бодурова прекарва зимата в дома си в Лас Вегас. През април идва за премиера на свой троен диск със златна колекция.

„За какво ни трябваше да правим класации! Не знаехме, че почитателите на естрадата са толкова люти колкото футболни фенове, а никоя от тях няма вина за това. Скарахме два символа на Бургас. Трябва да помислим как да премахнем обидата им, защото и двете са дали много на българската музика и на града ни", коментираха приближени на бургаския кмет Димитър Николов.

източник: Уикенд

Прочита: 4975

Коментари (4)

...
Кичка може и да има смешно име, но го носи с гордост, защото човекът прави името. А Тони Димитрова защо крие, че истинското й име е Спържа?! Сменя го на Антоанета в гимназията.
Марио , 07 април 2013 16:11
...
кичка бодурова е доказана изпълнителка на много хитове както у нас тка и в чужбина ,когато туркинята тони димитрова достигне на нейното ниво тогав ще може да се изкаже по нейния адрез.това не значи че като има няколко песни и особенно тази прословутата ах морето и дава правото да се прави на голямата певица не е дорасла още за да се мери с кичка бодурова много хляб трябва да изяде до като достигне на неъното дередже.
венелин , 23 май 2013 17:28
...
ТОНИ ДИМИТРОВА СЕ ИЗЛОЖИ МНОГО С ТОЗИ SMS В "МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ" ПРОТИВ КИЧКА БОДУРОВА. ПРАВИ СЕ НА ДОБРОДУШНА, НО Й ЛИЧИ, ЧЕ Е ХАПЛИВА, НО КИЧКА СЕ ДЪРЖИ ДОСТОЙНО.
мама , 11 декември 2013 16:58
...
Да,и на мен не ми хареса тази постъпка на Тони Димитрова,човек трябва да има мярка.Кичка е доказан талант,на Тони всичките и песни са с една мелодия бих казала.Ако не слушаш текста все едно и също звучение.Според мен така както стана публично достояние на обида,така трябва публично да се извини!
ххх , 17 декември 2013 16:35

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.