Сряда, 01 Февруари 2023

Тара Рийд би шута на Захари

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

Тара Рийд и Захари КехайовАктрисата от "Американски пай" е зарязала българина Захари Кехайов, за когото изненадващо се омъжи в Гърция миналото лято, пишат американските медии. Рийд беше изловена от папараци да вечеря в ресторант Madeo в Холивуд в интимната компания на друг мъж. Двамата излезли от заведението, хванати за ръка, което е достатъчно доказателство, че Рийд вече не е с финансиста Захари, или пък просто му слага рога.

Тара и Зак се ожениха на 13 август на гръцкия остров Санторини, като се бяха сгодили само часове по-рано. Два месеца след неочакваната им сватба Тара призна, че бракът им е невалиден.

Попитана от репортери дали със Захари ще спечелят конкурса "Младоженци на годината", тя каза: "Не, ще загубим! Ние никога не сме се женили!".

Тогава се заговори, че Захари омаял актрисата само за да получи зелена карта. Явно тя бързо е осъзнала този факт, за да го разкара бързо-бързо.

Прочита: 6054

Коментари (1)

...
Ама, 'га яди кифтета - ни'рва, а!
Добродушев , 21 октомври 2012 17:35

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.