Четвъртък, 21 Септември 2023

Драго Чая: Не съжалявам за Лили

Печат Е-мейл
28 Април 2011

Драго Чая и Лили Иванова"He съжалявам, че c Лили Иванова вече нямаме взаимоотношения. По принцип в живота човек не трябва да съжалява за вече случили се неща. И без това нямаме сила да ги променим. Истината е, че ми беше трудно да се разделим.

Все пак става дума за 7 години от живота ми. В един момент обаче Лили Иванова реши, че е разочарована от мен. Няма да влизам в подробности, защото дори и ние двамата не сме довършили разговорите по въпроса. Все пак аз продължавам да уважавам Лили Иванова и изпитвам най-добри чувства към нея", обясни Драго Чая.

Той призна, че покрай музикалните си пориви е останал разочарован от голяма част от обкръжението си. "Опитах, защото за мен това беше предизвикателство в чисто творчески план. Нещата се раздуха, защото албумът беше издаден от "Пайнер". Някои колеги и приятели се разочароваха и част от тях се обърнаха срещу мен", споделя Драго.

източник: Шоу

Прочита: 4366

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.