Събота, 27 Юли 2024

Българките с най-големи балкони на Балканите

Печат Е-мейл
02 Април 2011

 Пищните българки се оказаха най-надарени откъм гръд на Балканите, сочи световната интерактивна карта на средната бюстова величина. Що се отнася до мъжкото достойнство - тукашният мъж също не остава по-назад.

 

Но всичко по реда си.

Средната големина на чашката на сутиена на българките е D, показва картата на гърдите. В региона други държави с такива величини няма, като около нас Румъния, Гърция, Сърбия и Албания са с C, а Македония и Турция - само с В. За сметка на това Унгария, Хърватска и Босна и Херцеговина са ни конкуренти със среден размер D.

Общият поглед върху европейската част на картата сочи, че с D чашки са предимно в Централна Европа, а останалите са с C. Пренегвани от цицоманите, с В-та са в Испания, Португалия, Ирландия и Молдова. Само дамите от Беларус и Латвия пък са основно с малки и според картата са с минималния размер на чашката - А.

Според идентична интерактивна карта, посветена на размера на мъжкото достойнство, пък се вижда, че българите определено ги вадят големи с 15,02 см средно.

От съседи като цяло сънародниците ни няма нужда да се боят, тъй като почти всички са със сантиметър-сантиметър и нещо под нашето средно ниво. За сметка на това обаче унгарците изненадват с висока летва от 16,51 см.

Най-малки в света пък са на южнокорейците, които средно дори не надвишават 10 см.

Прочита: 4339

Коментари (1)

...
Що за глупост, не може да има разлика между циците на българките и "македонките" защото македонките са си българки по произход, същото се отнася и за Източна Сърбия.
С моя 17 сантов паламар, не мога да се съглася за 15 см.ср.размер!
анонимен , 04 април 2011 14:36

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.