Сряда, 22 Май 2024

Изгониха от Самоковския метох монахиня заради чанта с вибратори

Печат Е-мейл
11 Април 2010

 Сестра Августина бе изгонена от Самоковския женски метох заради чанта с вибратори, открита в килията й, съобщи вчера сайтът razkritia.com. 35-годишната монахиня била учителка в Пазарджик, но преди няколко години се замонашила в Самоков и до този момент я смятали за една от скромните и силно набожни сестри.

Находката била открита от друга монахиня, която след Великден решила да почисти манастира и да изненада приятно Августина, като забърше праха и в нейната килия. В стаята тя попаднала на чантата, в която освен вибратори, имало и кожени колани и други сексатрибути. Тъй като от малка била по манастирите, монахинята не разбрала за какво точно служат вещите, но явно нещо й подсказало, че не са съвсем безобидни за един манастир, и съвестно информирала игуменката за откритието. Игуменката и старшите сестри веднага се събрали на заседание, обстойно разгледали доказателствата, изслушали и алибито на Августина, че намерила чантата в гората, но явно не й повярвали, защото единодушно взели решение, че не могат да живеят под един покрив с нея, и й посочили вратата. Преди това Августина била заставена да се помоли 40 пъти за прошка пред иконите в параклиса, а вибраторите и другите сексиграчки били изгорени ритуално в двора като дяволски вещи на покварата.

Самоковският женски метох се смята за едно от най-светите места в страната ни и един от основните му спонсори е примата на българската естрада Лили Иванова, припомня сайтът.

Прочита: 4523

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.