Петък, 01 Март 2024

Изхвърлиха Деси Добрева от Консерваторията

Печат Е-мейл
08 Юни 2010

Деси ДобреваИ Анелия напусна музикалната академия

Бившата беквокалистка на Слави Трифонов Деси Добрева не успя да се справи с даскалуването и само година след като стана асистент на Стефка Оникян, преустанови преподаването си в Консерваторията.

Макар Деси да твърди, че сама да е взела решението да напусне, злите езици съскат, че истината е друга - от ръководството просто не подновили договора на ангелогласата блондинка, който изтекъл. Преди това й било подсказано от дългогодишните преподаватели в Консерваторията, че не е желана там. Според тях бившата беквокалистка на Слави няма достатъчен заряд за даскалица, въпреки че е безспорен музикален талант.

Фолкпевицата Анелия е прекъснала следването си в Музикалната академия „Панчо Владигеров". Вероятно заради многото си ангажименти на чалгасцените тя е зарязала лекциите си по поп и джаз пеене.

източник: Шоу

Прочита: 3501

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.