Събота, 27 Юли 2024

Сираков изгони щерка си заради голите снимки

Печат Е-мейл
30 Април 2010

СлавеяСлавя напусна семейния дом, заживя при своя приятелка

Драматични процеси текат в семейство Сиракови, издават близки до футболната легенда. Преди дни дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева си е събрала багажа от огромната семейна къща и се е настанила при своя приятелка.

Според мълвата в спортните среди Славея си е тръгнала след скандал с татко си. Наско буквално побеснял, когато видял колата фотосесия на щерка си в мъжкото списание „Максим”, жена му Илияна Раева също не била доволна, но все пак опитвала да потуши скандала.

Оказва се, че 24-годишната Славея е излъгала родителите си за естеството на снимките и дори е измолила разрешението им фотосесията да се състои в семейната къща. Щерката на Сираков казала на майка си, че ще позира като рекламно лице за нова модна линия.

„Безсилни сме да се справим с нея. Тя прави каквото си иска и не слуша нито мен, нито баща си. Сякаш си отмъщава, че като млади не посветихме живота си на нея, а на кариерата си на спортисти”, оплаква се Илияна Раева на свои приятелки.

След семейния скандал Славея демонстративно обявила на родителите си, че няма намерение повече да обитава семейната къща. Тя си събрала багажа и се изнесла при своя приятелка, докато си намери апартамент под наем.

източник: Уикенд
Прочита: 5586

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.