Четвъртък, 29 Февруари 2024

Изгониха Красимир Костов от КАТ

Печат Е-мейл
19 Април 2010

Красимир КостовЕмблематичният катаджия, който ни осведомяваше с шеговит тон за пътната обстановка в страната, бе натирен от екрана на предаването „Тази сутрин”.

С уволнението му зрителите се лишават и от забавните шаржове, които правеше за пътните произшествия инспекторът от Пътна полиция. Майор Костов няма представа кой му лисна вода в телевизията и защо бе свален от екран.

„Изобщо не ми е мъчно, че вече няма да съм на екран. Не искам да ме дават по телевизията”, самоуспокоява се главният инспектор от КАТ.

Той е убеден, че неговите сутрешни коментари са спестявали на зрителите много пътни инциденти.

Бившата звезда на Би Ти Ви обаче се радва, че вече няма да става рано сутрин, и планира да представи шаржовете си в изложба.

източник: Контра
Прочита: 6603

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.