Събота, 27 Юли 2024

Свалят Камелия от екран, сменя я Вихра

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

Камелия и ВихраПенсионират Камелия от TV7, гръмна бомба в края на миналата седмица. Фолкпевицата пада от екран, но предаването й "Споделено с Камелия" остава! Според източници на "ШОУ" интригата е пълна, тъй като се планира да я замести не кой да е. а "отчаяната съпруга" Вихра.

 

Изпълнителката на "Оргазъм" остава на екран до 24 януари. Продуцентите на шоуто !No frame media обещават за първия брой нов водещ: "Една разтърсваща история ще бъде разказана докрай за първи път и много тайни, вълнуващи зрителите, ще бъде разкрити". Това веднага породи слуховете, че лице на предаването ще стане Вихра, която в името на новата си работа и рейтинга ще разкрие цялата истина за раздялата си с Иван и игрите на любовницата му Ирина Сарачинова.

Източници на "ШОУ" потвърдиха тази информация и разкриха, че Вихра е хвърлила оставка след края на неделния ефир на "Станция Нова". Тя обаче ще води заедно с Мая и следващата седмица, когато ще се сбогува и с колегите си, и със зрителите.

Самата Камелия беше в шок от новината, че я изхвърлят. "От вас научаваме, че има такова нещо. Ние нищо не знаем по въпроса", каза Цветан - гадже и мениджър на фолкпевицата, който бе потърсен за коментар по горещата тема от репортер на "ШОУ".

В същото време до медиите вече беше изпратено прессъобщение от продуцентите в стил "на прощаване": "Успехът на предаването се дължи на личните истории на зрителите. Камелия със своята чувствителност и комуникативност успяваше да предразположи хората да споделят най-болните си и лични проблеми и заедно се опитвахме да им помогнем. Благодарим й за нейната всеотдайност, сърдечност и лично отношение към предаването".

източник: Шоу

Прочита: 4044

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.