Петък, 01 Март 2024

Дани Каназирева: Мъже с женски наклонности завладяват ГЕРБ

Печат Е-мейл
14 Юли 2010

Дани КаназиреваИзгонената от партията блондинка очаква секс компромат

Изгонената от ГЕРБ Дани Каназирева изригна срещу бившите си съпартийци и ги нарече "хермафродити". "Мъже с женски наклонности завладяват партията", заяви русокосата пловдивчанка, която бе изхвърлена от Бойковата партия след другарски съд с мотива, че уронва престижа на ГЕРБ.

Запитана дали е огорчена, 31-годишната Каназирева отвръща: "Има много комплексирани мъже в ГЕРБ... В един момент, когато те се сдобиват с огромна власт, започват да мачкат другите... Комплексираният мъж е хибрид между жената и мъжа. Тези женствени мъже в ГЕРБ използват доноси и клевети по най-безнравствения начин по пътя си към славата. Те се закачиха към Бойко Борисов с користна цел". Дани смята, че само премиера се е държал като мъж в създалата се ситуация и каза, че не му се сърди.

Устатата млада адвокатка заявява, че се страхува от бившите си съпартийци. Тя твърди, че е била предупредена от тях, че "до 3 месеца ще й се случат разни неприятни неща". "Да, имаше такива подмятания. Не знам какво може да ми се случи, всичко е възможно. Може да се спретнат всякакви сценарии, да се изфабрикуват доказателства, да притесняват близките ми хора... Мои приятели ме предупредиха да внимавам какво говоря по телефона, тъй като не е изключено да ме подслушват. Но аз нямам какво да крия. Каквото мисля, съм го казала публично", заяви вече бившата "герберка". Тя намекна още, че очаква да й извадят и секс компромати.

източник: Шоу

Прочита: 8689

Коментари (1)

...
Глупости на търкалетаІ заплашвали я - никой не иска да се занимава с нея, Б.Б. бързо я разбра що за птица е и я изгони, а тя умее да лъже и манипулира хората!!!
За Пловдив , 25 август 2011 13:14

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.