Сряда, 01 Февруари 2023

Герберът Маниака обвини Слави в лъжа

Печат Е-мейл
12 Май 2011

Тодор ЙосифовСлави Трифонов се забърка в поредния скандал. Тези дни областният ръководител на младежката организация на ГЕРБ в Бургас Тодор Йосифов, известен и като рапъра Маниака, разпространи декларация до медиите.

В нея той обяви, че в ефира на bTV от негово име е било прочетено писмо, според което младият гербер е в конфликт със съпартийците си в Бургас и се разграничава публично от тях. "На 4 май т.г. в "Шоуто на Слави" сценаристът Иво Сиромахов прочете писмо, което твърдеше, че е написано и изпратено от мен - Тодор Йосифов, до него.

Длъжен съм да реагирам и да Ви кажа, че такова писмо не съм писал и изпращал до никой от Вашия екип. За писмото и неговото съдържание научих от ефира на bTV... факт е, че се чувствам оклеветен, и държа това да стане ясно на Вас и аудиторията Ви. Никога не съм се свързвал с Вас и смятам, че е изключително непочтено да градите рейтинга на предаването си с непроверена информация, в случая по мой адрес... Всичко, описано в прочетеното от Сиромахов писмо относно отношението ми към структурите на ПП ГЕРБ, е лъжа!", категоричен е Тодор Йосифов-Маниака.

Той чака извинение от водещите на "Шоуто на Слави" и ги съветва да не се позовават на доноси и фалшификати.

източник: Шоу

Прочита: 5003

Коментари (1)

...
Това е сокумент с невярно съдържание.Дай ги под Съд.Слави как даде весникари на Съд и взе пари за клевета.
P,rje. , 05 август 2011 20:09

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.