Вторник, 23 Юли 2024

Нарекоха Мила Кунис „мръсна еврейка“

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

Мила КунисАктрисата Мила Кунис се оказа в центъра на грандиозен скандал на антисемитска основа. Любимата на Аштън Кътчър бе публично обидена от политика Игор Мирошниченко в родната й страна Украйна. Мирошниченко нарече звездата от „Черен лебед" „жидовка" или както американските медии го преведоха - „мръсна еврейка".

Игор се опита да дискредитира любимата на Аштън Кътчър пред сънародниците й, като заяви, че тя не е истинска украинка. Думите му провокираха всеобщо неодобрение и дори протести пред Министерството на правосъдието в Украйна.

източник: Уикенд

Прочита: 3718

Коментари (2)

...

DA. TAZI E.
E , 25 февруари 2013 19:40
...
DA. OTVRATITELNA E.
VSICHKI EVREI SA OTVRATITELNI.
E , 25 февруари 2013 19:54

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.