Вторник, 05 Март 2024

Бременна монахиня близва “непорочно вкусен”

Печат Е-мейл
20 Септември 2010

 Реклама, изобразяваща бременна монахиня, беше забранена в Англия, след като Агенцията за рекламни стандарти обяви, че рекламата се подиграва с вярванията на римокатолическата църква.

Рекламният плакат показва бременна монахиня, която похапва сладолед, а отдолу стои надпис "непорочно вкусен", съобщава БиБиСи.

От компанията производител твърдят, че рекламата е замислена като хумористична и акцентира върху вкуса на сладоледа, а употребата на религиозни образи символизира силните чувства на производителя към продукта му.

Компанията обещава, че ще постави подобни рекламни плакати около абатството Уестминстър в Лондон по време на посещението на папата, които ще "продължат темата" на забранената реклама.

Прочита: 3836

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.