Събота, 22 Юни 2024

Заклетият ерген Джордж Клуни мина под венчило

Печат Е-мейл
22 Септември 2011

Джордж КлуниЗаклетият ерген Джордж Клуни вкуси от семейния живот в комедийна реклама за норвежка банка. Холивудският актьор, който се раздели с италианската манекенка и актриса Елизабета Каналис по-рано тази година, се зарече никога да не стига до олтара отново след провала на брака му с Талия Балсам, приключил през 1993 г.

Клуни обаче реши да се пошегува със собственото си нежелание да мине под венчило, като засне реклама за норвежката компания Dnb Nor, в която младоженка се събужда и открива, че разбивачът на женски сърца е неин съпруг.

Блондинката е шокирана, когато вижда огромен диамантен пръстен на ръката си и остава с отворена уста, когато Клуни пристига и започва да говори за сватбата им и за бъдещите им планове.

Рекламата завършва с думите: "Някои хора са късметлии в живота. За останалите от нас спасението може да е умен ход", пише БГНЕС.

Прочита: 2660

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.