Вторник, 18 Юни 2024

Забраниха секса на австрийските скиори

Печат Е-мейл
21 Октомври 2011

 На мъжете им е забранено да правят секс вечерта преди състезание, докато на жените им е позволено. Това е директивата в националните отбори по ски на водещата сила Австрия. Треньорът на мъжете Матиас Бертолд е закостенял консерватор по пикантната тема и забрани на жените и приятелките на скиорите да спят при тях в хотелите.

Ветото важи за целия сезон и бе наложено в навечерието на официалното му откриване в австрийския курорт Зьолден през уикенда.

Колегата му Херберт Мандел, който тренира жените, е далеч по-либерален и не им забранява секс преди състезание. А на мъжете скиори не им остава друг избор, освен да търсят стаи под наем за любов край хотелите си...

Прочита: 3384

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.