Сряда, 24 Юли 2024

Рафи намрази жените

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

РафиРафи Бохосян се разочарова от нежния пол. Победителят в музикалното състезание „Х-фактор" намрази жените след последните си два опита да си хване гадже.

Попадал все на използвачки.

„Навреме усетих, че са с мен, защото съм Рафи от „Х-фактор", споделя младият изпълнител. Последното му гадже само се издало, че не изпитва искрени чувства към него. Рафи я чул да говори по телефона с приятелка и да се хвали: „С гаджето съм си. С Рафи, победителя от „Х-фактор", предава разговора певецът.

източник: Уикенд

Прочита: 3478

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.