Понеделник, 26 Февруари 2024

Андрей Слабаков пушил от дете

Печат Е-мейл
31 Март 2010

Андрей СлабаковКолоритният режисьор е известен с това, че около него винаги има дим и цигарата почти не излиза от устата му. Привързаността му към тютюна обаче датира много по-рано - от времето, в което е запалил първия си папирос.

Когато бил малък, като повечето момчета от неговото поколение, които искат да си заработят нещо допълнително, Андрей е бил и хамалин и общ работник. Той обаче е дал своя принос и към родното селско стопанство. Низал тютюн няколко лета в село Бериево, където и до-днес фамилията има къща.

„Още оттогава обожавах мириса на тютюневите листа и работех с удоволствие", спомня си Андрей с доловима носталгия в гласа годините, в които се водел работник в ТКЗС-то. Той харчел всичко припечелено за купони с приятели и не заделял нито стотинка.

източник: Контра
Прочита: 3687

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.