Четвъртък, 18 Юли 2024

Джони Деп предпочита да пътува в частен самолет, в редовните не му давали да пуши

Печат Е-мейл
09 Ноември 2011

Джони ДепАктьорът Джони Деп предпочитал да пътува с частен самолет, защото в "редовните" не му давали да пуши. Капитан Джак Спароу изпитвал истинско удоволствие да си запали цигарка по време на полет и не възприемал забраната. По тази причина предпочитал да дава повече пари за частен полет.

Освен това му било писнало навсякъде хората да го зяпат и желаел да се наслаждава на уединение. "В частния самолет може да се пуши. Това се оказва доста скъп навик, но поне е позволено", казал актьорът пред "The Guardian".

Деп споделил, че наскоро за малко да претърпи инцидент по време на полет. Той се возел с режисьора на "Rum Diary" Брус Робинсон, когато моторът на возилото отказал. "Самолетът започна да пада. Шумът от моторите не се чуваше. Погледнахме се с Брус и мисля, че казах: Това ли беше" Беше един от редките моменти, в който за една секунда изтръпваш и усещаш идващия край", спомнил си Джони.

Прочита: 3258

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.