Четвъртък, 23 Май 2024

Джони Деп ухажва със стихове

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Джони Деп и Амбър ХърдСлед разпада на семейството му с Ванеса Паради Джони Деп продължава да търси любовта и е подновил връзката си с колежката си Амбър Хърд, твърдят медиите в САЩ. Холивудският красавец убедил актрисата да му даде нов шанс, като й изпращал стихове и цветя всеки ден в продължение на цял месец.

В крайна сметка „карибският пират" успял да постигне целта си. Амбър омекнала и се съгласила да го придружи на неговия частен остров на Бахамите. Там двамата прекарали в уединение няколко дни и чувствата им отново пламнали. Впоследствие Хърд започнала да нощува често и в имението на Деп в Лос Анджелис.

Джони имаше връзка с Амбър още преди да признае раздялата си с Ванеса Паради. С любовницата му се загаджиха на снимачната площадка на филма „Дневниците на едно пиянде" миналото лято. Амбър обаче бързо-бързо прекрати интимните им отношения, защото реши, че са лишени от перспектива.

източник: Уикенд

Прочита: 6450

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.