Събота, 27 Юли 2024

Джони Деп с имение за $18 млн.

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

Джони ДепДжони Деп си направи скъп подарък за Коледа - огромно имение на стойност 17,5 милиона долара. Къщата се намира в района на Нешвил, Тенеси.

Новата резиденция на карибския пират се простира на 1769 кв. м и разполага с 19 стаи, от които 4 спални и 8 бани. Къщата е напълно обзаведена и пред нея се шири огромна градина. В двора има камина, барбе-кю и бар, където актьорът и новата му приятелка Амбър Хард ще могат да прекарват вечерите си с шумни компании.

Сградата е построена през 2001 г. Предишният й собственик я е снабдил с асансьор и гараж с няколко паркоместа. Къщата е обградена от висок дувар, който пази от папараци и любопитни фенове.

Това не е първата инвестиция в имот на Джони за тази година.

Преди няколко месеца той купи луксозен дом и за експриятелката си Ванеса Паради, с която изкара в интимност 14 години и от която има две деца.

източник: Уикенд

Прочита: 2535

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.