Четвъртък, 23 Март 2023

„Столичани в повече“ снимат при президента

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

Андрей СлабаковАндрей Слабаков опознал престижния "Резиденшъл парк" благодарение на съпругата си Ернестина Шинова и "Столичани в повече". За снимките на четвъртия сезон целият екип се премести в затворен фамилен комплекс на президента Росен Плевнелиев.

Снимките били в баровското градче, а Слабаков чинно изчаквал половинката си в бар в търговската част на комплекса. "Само не казвай, че съм ти открехнал тази подробност, защото Ернестина ще ме обезкости! Това е тайна", предупреди примерният съпруг репортера на "ШОУ".

"Какво да се прави? Трябва да я уважавам и да я изчакам да си свърши работата, нали?", оправда се Слабака. Докато си убивал времето в бара, той се срещнал и със съседи на президента -едно семейство с малко дете. "Тя е адвокатка и е най-близката съседка на Плевнелиеви", уточни Слабаков.

Той не пропусна да каже обаче, че в този затворен фамилен комплекс човек се чувства някак особено, не на място и като че ли е в друг свят. "Ами то дотук дори и маршрутка не минава, а камо ли рейс на градския транспорт, а ти ме питаш с какво да се придвижиш".

Ето защо Андрей я докарвал тук с колата си и изчаквал да свърши снимачния ден, за да си отпътуват към къщата в "Бояна".

източник: Шоу

Прочита: 4363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.