Събота, 22 Юни 2024

Андрей Слабаков се сби с шофьора на фолкзвезда

Печат Е-мейл
14 Март 2012

Андрей СлабаковЧелен сблъсък между двама "мачовци" се развихри миналата седмица на паркинга на Би Ти Ви до НДК навръх "кончерто гранде" на телевизия "Планета" по случай връчването на годишните им награди.

Лъскавият джип на фолкзвезда не могъл да навлезе в паркинга, тъй като точно в този момент доста по-вехтото и от по-ниска категория возило на Слабаков пърпорело към изхода. Поради големия наплив от луксозни автомобили, откарващи ВИП гостите на събитието, проходът бил стеснен, а шофьорите - изнервени до дупка.

"Къде караш, бе? Твоята барака ли ще чакаме!", изцепил се младият шофьор на чалгадивата /по непотвърдена информация той превозвал самата "кралица" на фолка Глория/ и започнал да притиска режисьора. След което излязъл, благословил го "по сръбски" и го поканил "да се разберат като мъже".

Вбесен, Слабака изхвърчал от колата си и притичал в тръс към шофьора на S-класата, който вече размахвал заканително юмруци. Двамата се сдърпали, но не се стигнало до размяна на по-силни удари, тъй като и фолкаджийката, и съпругата на Андрей - актрисата Ернестина Шинова, звезда от шоуто "Комиците", се разпищели.

"Не искам никакави проблеми преди концерта! Моля те! Остави го на мира!", подписквала натруфената чалгаприма. Горе-долу същото врещяла и Ернестина.

"Този път ти се размина, но следващия -гълташ джама!", креснал за финал младокът, въртящ геврека на хай джипа. Слабаков, който в интерес на истината нямал вина нито за проблема с паркирането, нито за последвалата атака на чалга шофьора, се оттеглил набързо от мястото на инцидента, но ръкомахал като вятърна мелница и се виждало, че кипи от справедлив яд.

"Докъде стигнахме? Дъното стигнахме. Да навикват така интелигенцията някакви си чалгаджии! Срам и позор. Слабаков трябваше да отупа този нагъл тип, но не иска да си цапа ръцете и репутацията", коментираха възмутени очевидци на свадата.

източник: Шоу

Прочита: 4267

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.