Събота, 27 Юли 2024

Бонка си показа простотията

Печат Е-мейл
30 Март 2012

БониБони показа лошата си страна на наградите на „Нов фолк". Ромката успя да развали настроението и атмосферата на церемонията, като нападна без причина колежките си Андреа и Кали. Не се разбра само от злоба ли постъпи така безпардонно или от простотия.

Бонка се прояви в негативни светлина още в началото на вечерта. Ромката не се поправи дори когато видя намусените физиономии на колежките си.

Тя сякаш изпитваше садистично удоволствие да дразни присъстващите, коментираха в „Мега денс

център" , където бе церемонията.

В кратка схватка Бони влезе първо с Андреа. Нападна я в най-неподходящия за блондинката момент.

Изпълнителката на „Докрай" тъкмо се бе качила на сцената, за да получи наградата си за „Летен хит на 2011-а". Андреа сияеше от щастие не само защото получаваше приз, а и заради комплиментите на водещия - рапъра Устата. Той я изчетка за избора й на тоалет, а тя се фръцкаше с късата си бяла рокля на сцената и се усмихваше доволно.

„Като Снежанка си", провикна се Бони, която стоеше до сцената и сякаш чакаше удобен момент да уязви Андреа. Русокосата пайнерка се смути от коментара, но след кратко стъписване реши да отвърне. „Ти пък си като черната вдовица", рече любимата на Кубрат Пулев и бурен смях огласи заведението.

Явно обидена на колежката си, Андреа побърза да слезе от сцената. Бонка пък повдигна черни поли и затърча от маса на маса. Циганката пускаше пиперливи шеги, но в същото време не отделяше очи от гаджето на Кобрата. Затова и Андреа я заподозря, че й се подиграва пред другите пайнерки.

„Как не се спря?! Само интриги създава", коментираха певиците от „Ара", които в този момент се чувстваха в безопасност - нали Бонка се бе фокусирала върху звездите от димитровградската фирма.

Не минаха и десет минути от случката с Андреа и ромското гърло нападна и Кали. И нея злото я причака до сцената. Изпълнителката на „Спрях ли ти тока" се качи при водещия, за да вземе приз и развълнувана сподели, че е изненадана от победата си. Не подозирала, че ще получи награда.

„Ти ли не си знаела, бе?! Чухте ли я? Кали не била знаела. Не се прави, бе!", смееше се отдолу Бонка, като търсеше одобрение от гилдията. Останалите фолкпевици не я аплодираха, а гледаха смутено. Не смееха дори да се усмихнат. Застинала с микрофон в ръка, Кали пък се чудеше как да реагира на просташката изцепка.

После Бонка пак тръгна на обиколка из заведението. Спираше се на всяка маса и се хилеше на репликите си. Явно се смяташе за оригинална.

Докато циганката се забавляваше, Кали побърза да се сбогува с колежките си. Преслава се опита да я спре, но напразно. Кали бе твърдо решена да напусне, защото не искаше повече да търпи ромското безобразие.

За всеобща радост дразнителката също не се застоя. Тя си вдигна чукалата малко след звездата с име на индийска богиня. „Дойде, разрева ги и си тръгна. Бонка не си поплюва", коментираха я зад гърба й хора от бранша.

източник: Уикенд

Прочита: 4818

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.